JONG LVAB meets DE EXAMENCOMMISSIE

26 maart 2019 - Deloitte Hasselt

Een uniek netwerkevent dat JONG LVAB in samenwerking met Deloitte organiseert om jongeren de kans te geven meer te weten te komen over de examens van het IAB en het BIBF.

Na de geslaagde netwerkevents in Watt 17 en op Overtime wil JONG LVAB met dit evenement speciaal iets doen voor ambitieuze jongeren die hun titel bij het IAB of het BIBF willen behalen. Samen met Deloitte bieden wij u volgend netwerkevent aan:

             * Wat? 

            * Een netwerkreceptie waar leden van de examencommissie (zowel IAB als BIBF) uitleg en praktische tips komen geven om de slaagkansen voor de examens te verhogen (zowel het mondeling als de schriftelijke examens)

             * Een unieke kans om na de algemene infosessie kennis te maken met enkele leden van de examencommissies van het IAB en het BIBF. Zij zullen op de netwerkreceptie die volgt op de korte infosessie ruim hun tijd nemen om vragen van de aanwezigen te beantwoorden.

             * Uiteraard is dit netwerkevent een handige manier om in contact te komen met andere mensen uit de accounting en tax sector die ook geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan de examens van het IAB of het BIBF.

             *Wanneer?  

            * Het evenement zal doorgaan op dinsdag 26/03 en start om 18 uur

             * Waar?

             * Deloitte Hasselt (Gouverneur Roppesingel 13, 3500 Hasselt)

 

            * Eten & Drinken

             * Na de algemene infosessie is er van 19 uur tot 21 uur een walking dinner voorzien waar u kan genieten van een overheerlijk pastabuffet. Onze partner Deloitte zorgt dat u geen dorst zal hebben tijdens dit event.

             * Kostprijs

             * Bestaande leden van JONG LVAB mogen gratis deelnemen aan dit evenement. Zij dienen zich enkel te registreren via onze website (eerst inloggen).

(opmerking: leden van het LVAB met een leeftijd jonger dan 35 jaar zijn automatisch lid van JONG LVAB). Wie nog geen lid is en lid wil worden van JONG LVAB, kan zich inschrijven, zie knop rechts.


 Opmerking: wegens het beperkt aantal plaatsen zal er een no-show-fee aangerekend worden van 25 euro wanneer u ingeschreven bent voor dit  evenement en niet komt opdagen. Wanneer u ons tenminste 48 uur op voorhand laat weten dat u niet aanwezig kan zijn wegens omstandigheden vervalt de no-show fee.


            * Niet-leden van JONG LVAB zijn ook zeer welkom op dit evenement. Voor hen bedraagt de inschrijvingsprijs 25 euro.

             * BEPERKTE PLAATSEN

             * Omdat we willen inzetten op een netwerkevent waarbij iedereen de kans krijgt om met de leden van de examencommissies te praten, zijn het aantal inschrijvingen voor dit evenement beperkt, twijfel dus niet te lang om u in te schrijven, zie knop rechts