EmailTwitterFacebookLinkedIn

JONG LVAB @ Corda Bar

04 juli 2019 - Corda Bar Hasselt

JONG LVAB laat ondernemers aan het woord over de toekomstige rol van accountants.

Welke rol zal een accountant morgen nog vervullen in het bedrijfsleven? Zal er nog een plaats zijn voor de mens in dit beroep of wordt de accountant vervangen door een algoritme? Moeten accountants richting data-analisten evolueren of zal hun rol als vertrouwenspersoon belangrijker worden in de toekomst?

JONG LVAB organiseert op donderdag 4 juli een panelgesprek met aan onze tafel verschillende Limburgse ondernemers vergezeld van een expert uit de accountancy-wereld om zo de visie op bovenstaande vragen te achterhalen. 

Het panelgesprek zal doorgaan op 4 juli vanaf 19 uur in de Corda Bar (Kempische Steenweg 311, 3500 Hasselt). Deze locatie, die gelegen is in het midden van de Corda campus, lijkt ons de ideale plaats te zijn om in debat te gaan met ondernemers over de toekomst van de accountants. 

Het panelgesprek zal ongeveer een uur duren. Nadien organiseert JONG LVAB een afsluitende netwerkreceptie waar de aanwezigen zelf de kans krijgen om hun vragen te stellen aan de ondernemers, onderling na te praten over de aangesneden topics, gezellig bij te praten met bekende sectorgenoten, … 

JONG LVAB zorgt voor de drankjes en daarnaast kunnen de aanwezigen ook genieten van de culinaire kunsten die de Corda Bar te bieden heeft. 

De kostprijs voor dit evenement is 10 euro voor leden van LVAB. Niet leden zijn zeker ook welkom. Voor hun is de inschrijvingsprijs 20 euro.

Wij hopen er samen met de aanwezigen weer een topavond van te maken!

Inschrijven: zie rechts, inloggen onder je eigen naam of als niet lid, anoniem inschrijven is ook mogelijk. Of nog beter, wordt lid en profiteer van de vele voordelen!